Uppgiftslämning

Det här avsnittet innehåller information om specifika uppgifter som du skickar till Kaspersky när du använder version 5.16 av programmet. Underavsnittet Spara data till programmet – användarrapport innehåller uppgifter som är lagrade lokal på din dator och som inte skickas till Kaspersky.

Klicka på länken nedan för att läsa om uppgifter för tidigare versioner av programvaran:

Uppgiftslämning för version 5.15

Uppgiftslämning för version 5.14

Uppgiftslämning för version 5.13

Uppgiftslämning för version 5.9

Uppgiftslämning för version 5.8

Uppgiftslämning för version 5.7

Uppgiftslämning för version 5.6

Uppgiftslämning för version 5.5

Uppgiftslämning för version 5.3

Uppgiftslämning för version 5.2

Uppgiftslämning för version 5.1

Uppgiftslämning för version 5.0

Uppgiftslämning för version 4.0

Uppgiftslämning för version 3.0

Uppgiftslämning för version 2.0

Uppgiftslämning för version 1.0

I detta avsnitt

Tillhandahållande av data under licensavtalet för slutanvändare

Tillhandahållande av data i enlighet med slutanvändaravtalet i Europeiska Unionen, Storbritannien, Brasilien, Vietnam eller för bosatta i Kalifornien

Tillhandahållande av data under programaktivering

Tillhandahållande av uppgifter under anslutning till My Kaspersky

Tillhandahållande av data till Kaspersky Security Network

Spara data till programmet – användarrapport

Lokalt behandlad data

Om att använda programmet i Europeiska Unionen, Storbritannien, Brasilien, Vietnam eller av bosatta i Kalifornien